Over ons

VSTGD Makelaars

VSTGD Makelaars is op 1 mei 2022 opgericht door Thijs Koenders en Laurens Lasschuit vanuit een passie voor VSTGD en mensen. Thijs en Laurens die tot 2 jaar geleden nog onbekenden van elkaar waren zijn ondertussen zakenpartners en goede vrienden geworden, met beiden een eigen achtergrond in VSTGD. Zo heeft Thijs jarenlang bij verschillende NVM Kantoren gewerkt en is Laurens al jaren bezig met het verbouwen van huizen. Een gouden combinatie! (al zeggen we het zelf).

Bij VSTGD Makelaars willen we vooral dat jij je fijn voelt. Een huis aan- of verkopen is immers niet niks en wij vinden het belangrijk dat je het gevoel hebt begrepen te worden en dat we samen door het proces heen gaan. We kunnen ons ontzettend goed inleven hoe het voelt aan de kant van jou als klant en wat voor emotie een huis aan- of verkopen kan oproepen. Daarom is het fijn om iemand naast je te hebben staan die je kan adviseren en helpen door het gehele proces heen. Daarnaast kunnen we met onze ervaringen goed meedenken en adviseren als je bijvoorbeeld verliefd bent geworden op een klushuis dat helemaal verbouwt moet worden of als je toch twijfelt om je oude appartement aan te houden voor de verhuur en zelf een nieuw huis gaat kopen.

Mocht je nog wat meer over ons te weten willen komen, neem dan contact met ons op, dan drinken we samen een kop koffie (of wijntje).

Uw adviseurs

Thijs

Makelaar & Eigenaar

Thijs Koenders weet ongeveer elk adres in ’t Gooi uit zijn hoofd en noemt dan met gemak de woonoppervlakte er bij op. Hij heeft voordat hij VSTGD Makelaars heeft opgericht, jarenlange makelaars ervaring opgedaan bij meerdere NVM makelaarskantoren waardoor hij jou altijd kan voorzien van het juiste advies.

Laurens

Eigenaar & COO

Laurens Lasschuit zijn favoriete website is Funda en is de hele dag met vastgoed bezig. Bij VSTGD Makelaars regelt hij het eigenlijk allemaal achter de schermen en springt bij waar nodig.

Mocht je wat meer informatie willen over wat wij voor je kunnen betekenen of willen weten wat voor courtage wij rekenen, neem dan contact met ons op! Dat kan via het onderstaande contactformulier of bel ons op: 035 – 23 404 01. Je kan ons ook een WhatsAppje sturen via de button rechts onderin. We reageren zo snel als mogelijk op je vraag!